Ons team

Wij zijn de drijvende kracht achter Adviesbureau van Dam, een groep gepassioneerde professionals die zich inzetten voor uitmuntendheid. Maak kennis met de mensen die elke dag hard werken om u de beste service te bieden.

Adviesbureau Van Dam is door Loet van Dam in 1989 opgericht als eenmanskantoor. In de afgelopen 30 jaar is het kantoor gestaag gegroeid tot een organisatie met meer dan 20 medewerkers. Een mooie omvang om het persoonlijke contact met de klanten te waarborgen. Sinds december 2000 is Erik van Dam werkzaam voor het kantoor, eerst als medewerker en vanaf 2008 als mede-eigenaar.

We zijn trots op het feit dat we in die ruim 30 jaar een vaste waarde zijn geworden voor veel ondernemers in Moergestel én in de regio.

Ondernemers zijn de mensen die de wereld draaiende houden. Door te maken, te ontwikkelen en te inspireren, brengen zij onze economie in beweging en creëren ze inkomens voor hun medewerkers en henzelf. Ondernemers zijn niet bang om beslissingen te nemen en iedere ondernemer maakt en verlegt zijn eigen pad. Vaak bewust en wel overwogen, maar soms ook (nood)gedwongen en impulsief als de situatie daarom vraagt.

Wij zijn betrouwbaar en betrokken

Wij vinden dat advies alleen goed kan zijn als het onafhankelijk, onpartijdig, deskundig én persoonlijk is. Daarom werken wij met vaste relatiebeheerders en adviseurs. Zodat u als ondernemer een vast aanspreekpunt heeft. Zo verliezen wij de situatie en u niet uit het oog. Wij spreken graag dezelfde taal.
Dat wil zeggen: begrijpbare taal voor u, want alleen dan wordt u goed geholpen.
En we zijn altijd eerlijk, ook op de momenten dat het nieuws niet zo prettig is.

Wij werken verantwoord

Wij gaan uit van onze eigen kracht, maar kunnen wij uw vraag niet met 100% zekerheid beantwoorden, dan doen we ook niet alsof. Samen met ons netwerk van specialisten vinden we altijd een oplossing. Wij zijn integer en betrouwbaar: We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Wij werken voor én aan uw succes

Onze focus ligt op toegevoegde waarde, in alles wat we doen. Samen bepalen we de routekaart en werken we doelgericht naar een succesvolle toekomst van uw onderneming. Wij weten dat uw tijd kostbaar is. Daarom werken we online en offline met u samen om u te ontzorgen. Daar staan wij voor.

Wij geven nooit op

Ondernemen betekent kansen zien en nemen, maar ook risico’s nemen. Met vallen en opstaan groeien de echte ondernemers. Wij geloven dat met een positieve instelling en met de juiste drive, bijna alles mogelijk is. Geen berg te hoog en geen zee te diep.

Samen en niet alleen

Niemand kan het alleen, daarom zijn onze medewerkers voor ons van net zo’n groot belang als onze klanten, want het één kan niet zonder het ander. Een goede samenwerking komt van minimaal twee kanten. De samenwerking tussen u als klant met onze medewerkers en onze adviseurs is een echte synergie.