Word jij onze nieuwe collega? 

Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw talenten erkend en gewaardeerd worden? Wil jij deel uitmaken van een innovatief team dat streeft naar uitmuntendheid?

Bij Adviesbureau van Dam zijn we op zoek naar gepassioneerde individuen die hun vaardigheden willen inzetten om een verschil te maken. Wij bieden een inspirerende werkplek waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Als jij je aangesproken voelt en klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière, dan zijn wij op zoek naar jou!  Stuur jouw CV en motivatie naar: secretariaat@adviesbureauvandam.nl

Ben jij op zoek naar een vliegende start in je carrière en sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als junior belastingadviseur ga je aan de slag met het begeleiden van onze klanten. Je stelt aangiften op, signaleert adviesmogelijkheden en bereidt adviezen voor. Je denkt en handelt niet alleen vanuit fiscaal oogpunt, maar vooral vanuit de klant en zijn of haar bedrijf.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel ontwikkelmogelijkheden? Kom dan werken als assistent-accountant bij Adviesbureau van Dam. Als assistent-accountant heb je veelvuldig contact met klanten. Je signaleert adviesvragen die je zelf beantwoordt of doorspeelt aan de juiste collega. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de salarisadministratie?

Ben je gestructureerd, secuur en ga jij uitdagingen op het gebied van salarisverwerking en loonbelasting niet uit de weg? Hou jij er van om in een snel groeiende, veranderende en tevens uitdagende werkomgeving te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!